Meat Rebels Foodtruck

Geniet thuis van de lekkerste Spareribs van Goeree-Overflakkee! Gratis thuisbezorgd. 

Geniet van de allerlekkerste spareribs van Goeree-Overflakkee! Bestel ze nu bij Meat Rebels Foodtruck! Gratis thuisbezorgd. 

Meat Rebels, ontstaan uit pure passie en liefde voor vlees, bedacht door Bas en Thom Drenth. Voor ons gaat er niets boven een rebels stuk gesmoked vlees. Bij Meat Rebels staat kwaliteit boven kwantiteit en brengen we in elk stuk vlees de puurste smaak naar boven met onze rebelse twist. 

Wij willen jullie kennis laten maken met overheerlijk en uniek vlees van onze Smoker. Ruik je het al? Dat is onze smoker, wij maken namelijk gebruik van het ‘smoke proces’. De smoker gaart ‘low & slow’ en zorgt voor mals vlees met een authentieke en rebelse smaak.

Wij bereiden heerlijke spareribs, broodjes pulled chicken en broodjes boneless ribs van de BBQ Smoker foodtruck. Om het Rebelse menu helemaal af te maken is er ook keuze uit vers gemaakte colesslaw, aardappelsalade en/of appeltaart. Dit bezorgen wij op heel Goeree-Overflakkee! Gratis thuisbezorgd in Middelharnis en Sommelsdijk (minimale bestelwaarde € 15). Andere dorpen in overleg.

Je hebt de keuze uit de  Smokey Spareribs @Home en de Smokey Spareribs. Beide exact dezelfde smaak. Het grote verschil is dat de Spareribs @Home koud worden afgeleverd met een bereidingswijze (BBQ of oven) en een overheelijke Rebelse aflakmarinade. De Smokey Spareribs worden warm bij je voor de deur afgeleverd en zijn klaar om direct opgegeten te worden. 

Om de kwaliteit te waarborgen, worden de warme Spareribs alleen in Sommelsdijk en Middelharnis bezorgd ! 

Wil je weten wanneer wij de handen uit de mouwen steken en heerlijke spareribs, broodjes pulled chicken en broodjes boneless ribs bereiden? Volg onze Social media kanalen en blijf op de hoogte van de aankomende data waarop wij bezorgen.

De data die nu zijn ingepland:

09-05-2020

30-05-2020 

20-06-2020 VADERDAG TIP;) ! 

Bekijk het menu via Facebook en Instagram (@meatrebelsfoodtruck) of neem contact op via  +31613971610  (whatsapp). Bestellen kan via Whatsapp of Facebook/Instagram direct.